Klantervaring

4,8 uit 32 reviews

laagste prijs van Nederland

hexagon aluminium frames

all-over full colour print

water, vuil, brand en UV werend

Partytent laten bedrukken?

Dat is mogelijk bij bedrukte-partytenten.nl. Wij zijn de goedkoopst bedrukte partytenten leverancier van Nederland en België van evenement tenten en promotietenten zonder in te leveren op kwaliteit. De partytenten zijn breed inzetbaar. Je kan de partytenten gebruiken bij wielerwedstrijden, motorcross, beurzen, markten, evenementen, feesten, concerten, tentoonstellingen etc.

Een partytent laten bedrukken

De prijzen die je bij ons op de website vindt zijn allemaal inclusief volledig aflopende full colour bedrukking aan de buitenzijde. Als je bij ons je partytent besteld en laat bedrukken is dat met gratis verzending

partytent laten bedrukkenFormaat tent 

Onze bedrukte partytenten zijn leverbaar in 7 verschillende formaten. Je kunt zelf kiezen of je ze met of zonder wanden. De maten die geleverd kunnen worden zijn:

Design om partytenten te laten bedrukken.

Je kan er voor kiezen om zelf een design aan te leveren voor het bedrukken. Ook is het mogelijk om ons een design voor jou te laten maken. Hier sta jij geheel vrij in. 

Als je de opmaak/het design wilt laten maken dan kan je gewoon doorgeven wat je er allemaal op wilt hebben, wij sturen binnen 3 werkdagen een passend ontwerp naar je. 

Hiervoor dienen wij wel over al het materiaal te beschikken zoals logo, foto, illustratie, teksten en adresgegevens die je wilt vermelden met daarbij een korte omschrijving van uw wensen. Ieder ontwerp is inclusief 1 correctieronde dus de omschrijving die je er bij geeft is wel van belang uiteraard.

Materiaal van de bedrukte partytent

Onze frames zijn vervaardigd van sterk en licht aluminium en hexagon gevormd voor nog voor meer stevigheid.

  • Hoofdpaal 40×45,5 mm / 1,6 mm dik.
  • Binnenpaal 35×40,8 mm / 1,4 mm dik

Een bedrukte partytent is verkrijgbaar in aluminiumkleur of sjiek donkerbruin/goud.

Het doek is gemaakt van waterdicht 200 grams polyester waterafstotend doek.

Wil jij een partytent laten bedrukken? Neem dan snel contact op met ons. Wij hebben de scherpst geprijsde partytenten van Nederland.